Rijksstraatweg

Kinderopvang de Wonderberk Haarlem is gesitueerd in de voormalige pastorie van de Adelbertuskerk aan de Rijksstraatweg 26. Het gebouw grenst aan de linkerkant aan de kerk en is aan de achterkant omgeven door een royale, groene en volledig ommuurde tuin. Het gebouw bevat veel prachtige details zoals de gebrandschilderde glas-in-lood ramen, hoge plafonds, sfeervolle art-deco tegels in de gangen, op de vloeren en aan de wanden. Een nieuwe lift in het gebouw geeft ouders en leidsters de mogelijkheid om gemakkelijk naar boven en naar beneden te kunnen gaan met kleine kinderen. In de grote veilige tuin aan de achterzijde staan twee prachtige oude platanen die veel schaduw bieden in de zomer, een spannende speelheuvel met een buis er doorheen, dynamische paadjes en een door ons zelf aangelegde moestuin.

De Wonderberk ademt een fijne sfeer uit en is zeer goed te bereiken in Haarlem Noord, vlakbij de Kleverparkbuurt en de Planetenbuurt.

In het gebouw is er ruimte voor maar liefst 5 kinderdagverblijf-groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast bieden we in de ochtend ruimte voor een peutergroep (van 2,5 tot 4 jaar) op de beganegrond en in de middag aan een buitenschoolse opvanggroep in de leeftijd van 4-12 jaar.

Het pand heeft aan de achterzijde een royale groene en volledige ommuurde tuin, met veel speelmogelijkheden voor alle leeftijden.

Ouders van kinderen die opgevangen worden bij de Wonderberk mogen gebruik maken van het plein voor de kerk wanneer zij hun kinderen komen halen en brengen met de auto. Hier is parkeergelegenheid en via de paadjes van de voortuin kunnen de kinderen veilig naar de Wonderberk lopen. Voor ouders die hun kinderen met de fiets brengen is er een speciale fietsenstalling gemaakt aan de linkerzijde van de entrée van de Wonderberk.

Wij zouden de ouders vriendelijk willen vragen hun fietsen niet te plaatsten op de stoep voor het gebouw om onveilige situaties met fietsers op de Rijksstraatweg te voorkomen. Dit geldt ook voor de parkeerplaats aan de rechterzijde van het gebouw;  deze is uitsluitend bestemd voor personeel en leveranciers.

Op onze locatie op de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem bieden we buitenschoolse opvang aan in de nieuwe Vijfde Vrijeschool. Een groot, groen terrein op de grens van Haarlem Kleverpark en Overveen. Er staan twee schoolgebouwen op, een sportschool en de BSO heeft een eigen afgeschermde natuur speelplein.

 

 

 

 

 

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie over de Wonderberk!